Storytech Lab den 3-5 december i Gävle

Jobbar du med ett projekt inom Virtual Reality, Augmented Reality eller Mixed Reality? Vill du få hjälp att utveckla och komma vidare med din upplevelse? Sök till Storytech Lab i Gävle, den 3-5 december 2018.

VAD ÄR STORYTECH LAB?
Storytech Lab är ett event för dig som vill få inspiration och input att utveckla och arbeta praktiskt med ditt projekt inom VR/AR.  Kanske behöver dramaturgin utvecklas, upplevelsen bli mer användarvänlig eller interaktiviteten mer tydlig? På Storytech Lab delar vi kunskap, lär oss nya saker och nätverkar med både liksinnade och människor med andra bakgrunder, kompetenser och intressen.

NÄR OCH VAR?
Storytech Lab arrangeras den 3-5 december på Engeltofta, strax utanför Gävle. Vi startar kl 10:00 måndagen den 3 december och avslutar kl 14:30 onsdagen den 5 december.

VAD KOSTAR DET?
Labbet är gratis för dig som blir antagen. Arrangörerna Storytech
och Future Position X  står för mat och logi. Resan till och från labbet bekostar du själv.

VAD KRÄVS?
Labbet riktar sig till dig som redan har påbörjat ett projekt inom VR/AR och som behöver stöd för att komma vidare. För att ansöka om en plats vill vi ta del av del av en projektbeskrivning på max 2 A4 där du beskriver ditt projekt, vad du vill åstadkomma med projektet och vad du skulle behöva för att lyckas. Skriv också några ord om dig själv och din bakgrund.

Mejla din ansökan/projektbeskrivning till josephine.rydberg@regiongavleborg.se senast den 15 november. Under vecka 47 får du besked om du blivit antagen eller inte. Det finns totalt 15 platser på labbet.

MER INFORMATION?
Kontakta Josephine Rydberg, crossmediakonsulent på Region Gävleborg och ansvarig för labbet.