Implant Party 2017

banner_facebook_storytech_469x246_deltagare_tobias_degsell (3)

Bli bättre än din genetik

Nyfiken på att pusha gränserna och biohacka dig till att bli den bästa versionen av dig själv? Isåfall välkomnar vi dig till vårt Implant Party under StoryTech 2017. Tobias Degsell, från Combiner, planterar in ett chip under huden på den som vill och vågar.

Hannes Sjöblad från föreningen Bionyfiken ersätts av Tobias Degsell som innan Implant Partyt berättar mer om Biohacking och transhumanism. Ämnen som blandar nyfikenhet med tekniska möjligheter för att kunna tracka kroppens funktioner.

– Digitaliseringen förändrar samhället i grunden. Det går inte att lösa allt nytt med gamla lösningar. Vi behöver inte nya murar, vi behöver fler broar. Vi behöver fler människor som vågar tänka nytt, inte färre och vi behöver människor som vill vara med och skapa framtiden, säger Degsell.

Bli en av tio – anmäl dig nu! 

Cross-mediakonsulenten Josephine Rydberg är en av de som chippats.

Med ett chip under huden kan du lagra information som läses av i kontakt med en ”avläsare”, exempelvis en smartphone. Du kan också använda det som ett digitalt visitkort, programmera in PIN-koder eller knyta an det till en nyckelfunktion.

Tio lyckliga personer kommer att kunna få ett chip inplanterat under StoryTech 2017. Än finns det tre chip kvar, intresseanmälningar kan göras till Josephine Rydberg på josephine.rydberg@regiongavleborg.se.

Om chipen råkar tar slut, men du ändå vill implantera ett chip, så går det självklart att göra det till ett självkostnadspris på 1200 kronor.

Din anmälan vill vi gärna ha senast 2 maj.