Blog

Tack kära ostron för att ni kom och gjorde succé.

StoryTech dagen kom och gick. Vi som arrangerat tycker att den avlöpte till belåtenhet. Trots några sista-minuten-problem och lätt panik som hör till arrangörskapet så är det tydligt att experimentet föll väl ut. För experiment var det. Vi visste inte om ni skulle komma, om ni skulle vara intresserade eller engagerade. Men ni kom, med intresse och engagemang med i bagaget.

Därmed gjorde ni vår dag till en succé. Därmed blir det också tydligt att en dag inte räcker till. Inte räcker till att prata färdigt, att smälta och tänka ut vilka delar av inspirationsutbudet som passar att ta hem och tillämpa för egen verksamhet.

Vi har förstås gjort en egen utvärdering och bestämt oss för att vi vill arrangera ett StoryTech 2017 också. Fast bättre…och bättre blir det ju bara om vi har möjlighet att skräddarsy programmet. Ni som var vänliga nog att göra StoryTech 2016 till succé, kan ni tänka er att hjälpa oss lite till?

Nu när det gått några veckor kanske det är lättare att sortera i intrycken. Tiden och minnet brukar ju ha en självsanerande effekt, somligt försvinner och somligt blir kvar. Så därför undrar vi nu nyfiket, vilka små sandkorn letade sig in i era ostronskal och ligger där och gnager? Och vilka är ni kära ostron? Vi vill så gärna veta om StoryTech inspirerade till några nya projekt  i era respektive verksamheter. Om ni har möjlighet att låta oss få ett titthål in i sådana processer vore vi ytterst tacksamma, kanske i en kommentar, ett mejl eller ett möte? Vad behöver ni för att det till slut ska bli en riktig pärla?

Webenkät

Om ni har processer att diskutera, önskemål att ställa eller pärlor att visa upp så lovar vi att bjuda på nya sandkorn nästa år i form av StoryTech 2017.

Kanske ska vi titta närmare på det visuella eller rumsliga, virtual reality för hela slanten eller bara punkigt och gör-det själv-lösningar som plexiglas-hologram eller kartong VR?