Forskning pågår!

Utvecklaren för crossmedia på Region Gävleborg står bakom mycket av Storytech verksamheten. Sedan hösten 2018 viks 50% av tjänsten åt forskning. Forskningen är ett samarbete mellan Region Gävleborgs centrum for forskning och utveckling (CFUG) och Stockholms Konstnärliga Högskola (SKH). Det innebär att verksamhetsutvecklaren för crossmedia är anställd av Region Gävleborg och samtidigt är doktorand på SKH.

Forskningsprojektet heter ”Dramaturgy for Participatory Practices” (Dramaturgi för deltagande praktiker) och handlar om att hitta en responsiv dramaturgi för berättelser med en deltagande publik. Projektet har ett praktiskt fokus och jämför analoga format med virtuella.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s