Storytech 2019 – Robert Willim

robert-willim-5.jpgFörst ut att lanseras bland årets gästtalare är etnologen och konstnären Robert Willim, sedan tidigare verksam vid Institutionen för kulturvetenskaper vid Lunds universitet. Willims forskning handlar om digitala kulturer, materiell kultur och om hur olika föreställningsvärldar växer fram och förändras.

Redan under 90-talet började han undersöka det digitala samhället och har undersökt alltifrån Internets framväxt till föreställningar om postindustriella fabriker och hur ny teknik upplevs och förändras i människors vardagsliv.

– Willims konst ligger i gränslandet till hans forskning och används för att sondera olika teman och begrepp, säger Henrik Harrysson, verksamhetsutvecklare inom film, Kultur Gävleborg, Region Gävleborg.

Mer information:
Robert Willim- hemsida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s