Följ med på Boost XR knytkalas – vi har två platser

Är du nyfiken på Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality (även känt under samlingsordet XR)? Den 4-7 oktober arrangeras  lägret ”The Boost XR knytkalas” där utvecklare och kreatörer från olika delar av Sverige deltar . Vill du följa med?

The Boost XR knytkalas är en upplevelse för dig som vill inspireras, jobba mer “hands on” med mini Hacks och workshops, samt gillar att nätverka med likasinnade/ olikasinnade människorna med olika bakgrunder och erfarenheter. Storytech Arena har köpt två platser på lägret som du kan ansöka om. Allt ingår: mat, boende och resa (värde cirka 2500kr). Kravet för att få söka är att du är över 18 år och bosatt i Gävleborg.

Här hittar du mer info om The Boost XR knytkalas samt hur du ansöker om en plats.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s